okoun dle Petra

  • Kategorie:
  • Vloženo: 27.11. 2018
recept
  • Čas přípravy : 25 min
  • Doba vaření : 1,5 hod
  • Počet porcí : 2
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 500 g okoun
  • 100 g másla
  • 2 cibule
  • 1 citron
  • kari
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej

Postup přípravy

Krok č.1

Nádobu pomalého hrnce vymažeme máslem, vložíme okouna a opepříme. Vždy dbáme na to, aby ryba, kterou dáváme do pomalého hrnce, byla suchá.

Krok č.2

Na okouna nastrouháme kůru z citronu a posypeme měsíčky cibule, které musí být nakrájeny co nejjemněji.

Krok č.3

Hotového okouna osolíme a pokapeme šťávou z citronu. Před podáváním na něj dáme slabý plátek másla a podlijeme trochou výpeku.

Krok č.4

Jako přílohu můžeme zvolit opečený brambor nebo pečivo.

 

Průměrné hodnocení

(2.9 / 5)

Vložte hodnocení

76 lidí již hlasovalo

388

banner