pomalé vaření
Vloženo: 30.11. 2018 | Zobrazeno: 3153 x
Pomalé vaření je jednoduchý a zdravý způsob vaření. Vaříme při teplotě nižší než je 100 °C a tím dosahujeme ojedinělých chuťových vlastností.
Výhoda pomalého vaření je to, že po celou dobu vaření se o pokrm většinou nemusíte vůbec starat. Bez stání u sporáku a míchání.
K tomu, aby hotový pokrm zůstal teplý, se využívá funkce automatické udržování teploty.
Ušetříte nejen čas, ale také až 40% energie oproti běžnému vaření na sporáku.
V pomalém hrnci lze vařit i bez tuku, postačí malé množství vody trochu soli a koření.
Pomalý hrnec je ideální pro denní vaření – výsledkem jsou vynikající pokrmy.
Další recepty
- Nové
- Populární
- Nejlepší
-
vepřové rolky se zelím
(3.0 / 5)
-
vepřové ražniči
(3.3 / 5)
-
vepřová žebra sladkokyselá
(2.9 / 5)
-
panenka po anglicku
(2.9 / 5)
-
francouzské brambory
(2.8 / 5)
-
jelení guláš
(3.8 / 5)
-
kuře Kung Pao
(4.5 / 5)
-
pražma na citrusech
(4.4 / 5)
-
plněné papriky
(4.1 / 5)
Doporučujeme články
-
148 receptů - pomalý hrnec
kvalitně a chutně více
-
denní výběr + hodnocení
inspirace k vaření více
-
vybíráme pomalý hrnec
doporučujeme více