zvládne to úplně každý

Vloženo: 30.11. 2018 | Zobrazeno: 1805 x

obrázek

Připravit suroviny k vaření je snadné a rychlé – zvládne to i úplný začátečník.

Ostatní práci za vás udělá „ pomalý hrnec“.

Pokrmy se při vaření nepřipálí ani nevysuší. Podstatou vaření v pomalém hrnci je dušení pod bodem varu, při kterém se neodpaří skoro žádná tekutina a pokrm si zachová kompletně všechny nutriční hodnoty.

Pokrmy z pomalého hrnce si zachovávají chuť a šťavnatost a díky vaření při nižších teplotách se zachovávají také vitamíny. Dosáhnete tak vynikajících, ale přitom zdravých pokrmů.

Při přípravě pokrmů, až do finálového uvaření používáte jen jednu nádobu. Maso, zeleninu a všechny ostatní přísady dáte do nádoby pomalého hrnce, nastavíte dobu a stupeň vaření a o hrnec se dále nestaráte. Je úplně jedno, zda vaříte guláš, pečené maso, svíčkovou nebo jinou pochutinu – pomalý hrnec pracuje za vás. Zelenina se zde nerozvaří a dosahuje vynikající chutě.

Výsledkem vaření je maso, které se rozpadá,  je krásně šťavnaté a voňavé.

Vyzkoušejte naše recepty. Přesvědčíte se sami.

 

 

Sdílejte článek!
banner