hovězí po španělsku

  • Kategorie:
  • Vloženo: 17.12. 2018
recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 5 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 4 plátky hovězího masa
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 2 zelené papriky
  • 0,2 dcl zeleninového vývaru
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce.

Krok č.2

Na rozehřáté pánvi s olejem je lehce opečeme z jedné strany. Na maso dáme jemně nakrájenou cibuli, plátky obrátíme a společně s cibulí orestujeme po druhé straně.

Krok č.3

Do nádoby pomalého hrnce dáme lžíci rajčatového protlaku, zeleninový vývar, stroužek utřeného česneku a nadrobno nakrájené papriky. Přidáme maso a vaříme.

Krok č.4

Po uvaření hotový pokrm dochutíme a podáváme nejlépe s opečeným bramborem.

 

Průměrné hodnocení

(2.9 / 5)

Vložte hodnocení

334 lidí již hlasovalo

1914

banner