hovězí vývar
- Kategorie: Polévky
 - Vloženo: 06.12. 2018
 
- Čas přípravy : 15 min
 - Doba vaření : 6 hod
 - Počet porcí : 4
 - Stupeň vaření : 1
 
Ingredience
- 0,8 kg hovězího masa s kostí
 - 2 mrkve
 - 1 petržel
 - 100 g celeru
 - 1 cibule
 - 3 kuličky nového koření
 - 1,5 l hovězího vývaru
 - polévkové nudle
 - polévkové koření
 - sůl a pepř
 
Postup přípravy
Krok č.1
Do nádoby pomalého hrnce vložíme hovězí maso, přidáme oloupanou zeleninu (nekrájíme) a cibuli ve slupce. Osolíme, opepříme a lehce posypeme polévkovým kořením.
Krok č.2
Zalijeme hovězím vývarem a přidáme nové koření.
Krok č.3
Po uvaření vyndáme maso a zeleninu. Maso obereme z kostí a nakrájíme. Zeleninu nakrájíme na malé kostky. Vývar přecedíme a osolíme.
Krok č.4
Vše vrátíme do nádoby pomalého hrnce, přidáme nudle do polévky, které jsme si uvařili zvlášť a necháme ještě cca 10 min. provařit.
Průměrné hodnocení
(2.8 / 5)
580 lidí již hlasovalo
3925


                    














