játra na cibulce

recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 4 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 500 g vepřových jater
  • 200 ml vepřového vývaru
  • 2 cibule
  • drcený kmín
  • máslo
  • čtyřbarevný pepř
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Cibulku jemně nakrájíme a lehce osmahneme v pánvi na másle. Přendáme do nádoby pomalého hrnce.

Krok č.2

Játra očistíme, osušíme a obalíme v hladké mouce. Krátce osmahneme na másle, aby se zatáhla. Přidáme k cibuli do pomalého hrnce, posypeme kmínem, zalijeme vývarem a promícháme. Vaříme.

Krok č.3

Po uvaření játra osolíme a opepříme.

Krok č.4

Doporučená příloha: rýže nebo bramborová kaše

 

Průměrné hodnocení

(2.8 / 5)

Vložte hodnocení

126 lidí již hlasovalo

609

banner