játra na cibulce
- Kategorie: Vepřové
- Vloženo: 09.12. 2018
- Čas přípravy : 15 min
- Doba vaření : 4 hod
- Počet porcí : 4
- Stupeň vaření : 1
Ingredience
- 500 g vepřových jater
- 200 ml vepřového vývaru
- 2 cibule
- drcený kmín
- máslo
- čtyřbarevný pepř
- sůl, pepř
Postup přípravy
Krok č.1
Cibulku jemně nakrájíme a lehce osmahneme v pánvi na másle. Přendáme do nádoby pomalého hrnce.
Krok č.2
Játra očistíme, osušíme a obalíme v hladké mouce. Krátce osmahneme na másle, aby se zatáhla. Přidáme k cibuli do pomalého hrnce, posypeme kmínem, zalijeme vývarem a promícháme. Vaříme.
Krok č.3
Po uvaření játra osolíme a opepříme.
Krok č.4
Doporučená příloha: rýže nebo bramborová kaše
Průměrné hodnocení
(2.8 / 5)
474 lidí již hlasovalo
3140