jehněčí kolínko na sušeném ovoci
- Kategorie: Ostatní
 - Vloženo: 02.12. 2018
 
- Čas přípravy : 15 min
 - Doba vaření : 6 hod
 - Počet porcí : 4
 - Stupeň vaření : 1
 
Ingredience
- 4 zadní jehněčí kolínka
 - 50 g sušených švestek
 - 20 g sušených meruněk
 - 20 g sušených třešní
 - 15 g rozinek
 - 4 šalotky
 - 1 větvička tymiánu
 - 1 větvička rozmarýnu
 - 2 dcl červeného vína
 - 300 ml kuřecího vývaru
 - sůl, pepř
 
Postup přípravy
Krok č.1
Jehněčí kolínka osušíme, osolíme a opepříme.
Krok č.2
Sušené ovoce nakrájíme na menší kousky a dáme do nádoby pomalého hrnce. Na ně položíme jehněčí kolínka a přidáme ostatní ingredience.
Krok č.3
Po uvaření přendáme kolénka do rozpálené trouby na 180 st. a pečeme cca 20 min.
Krok č.4
Před podáváním přelijeme kolínko výpekem z pomalého hrnce a jako přílohu můžeme zvolit opečený brambor nebo bramborovou kaši.
Průměrné hodnocení
(2.9 / 5)
564 lidí již hlasovalo
3083


                    














