jehněčí kotletky

  • Kategorie:
  • Vloženo: 11.01. 2019
recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 5 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 8 ks jehněčích kotlet
  • 1 malá lžička sušeného oregána
  • 1/2 malé lžičky sušeného tymiánu
  • 1/2 malé lžičky sušeného česneku
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Maso osolíme a opepříme. Smícháme sušený česnek, oregáno a tymián. Vytvořenou směsí maso posypeme.

Krok č.2

Na rozpálené pánvi s olejem kotlety prudce orestujeme z obou stran, aby se maso zatáhlo.

Krok č.3

Cibuli nakrájíme na kolečka a dáme do nádoby pomalého hrnce. Na ni položíme orestované maso, na které dáme na plátky nakrájený česnek. Vaříme.

Krok č.4

Jako přílohu doporučujeme grilovanou zeleninu a opečený brambor.

 

Průměrné hodnocení

(3.5 / 5)

Vložte hodnocení

377 lidí již hlasovalo

2555

banner