jehněčí špalíčky

  • Kategorie:
  • Vloženo: 27.11. 2018
recept
  • Čas přípravy : 15 min
  • Doba vaření : 8 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 15 ml rostlinného oleje
  • 4 jehněčí špalíčky
  • 1 velká červená cibule
  • 1 střední mrkev
  • 2 stroužky česneku
  • 400 g loupaných rajčat z plechovky
  • 10 g sušeného oregana
  • 250 ml červeného vína
  • 30 g rajčatového pyré

Postup přípravy

Krok č.1

Nahřejte vhodnou pánev na smažení, přidejte olej a orestujte jehněčí špalíčky dohněda za všech stran. Cibuli, mrkev a česnek nahrubo nakrájejte.

Krok č.2

Vložte orestované jehněčí do nádoby pomalého hrnce, přidejte zbylé suroviny a vše důkladně promíchejte.

Krok č.3

V případě potřeby zahustěte omáčku trochou kukuřičného škrobu rozmíchaného ve vodě. Podávejte s restovanou kořenovou zeleninou a kuskusem.

Krok č.4

Podávejte s restovanou kořenovou zeleninou a opečenými brambory.

 

Průměrné hodnocení

(2.8 / 5)

Vložte hodnocení

279 lidí již hlasovalo

1672

banner