kuře s Shiitaké

  • Kategorie:
  • Vloženo: 28.02. 2019
recept
  • Čas přípravy : 10 min
  • Doba vaření : 5 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 1

Ingredience

  • 4 ks kuřecích čtvrtek
  • 500 g hub Shiitaké
  • 1 litr kuřecího vývaru
  • 60 g másla
  • uvařené těstoviny
  • sůl a pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Kuřecí čtvrtky osolíme a krátce orestujeme na rozpálené pánvi s trochou tuku.

Krok č.2

Přendáme do nádoby pomalého hrnce, nasypeme očištěné a pokrájené houby. Na každou část kuřete dáme kousek másla, opepříme, podlijeme vývarem a vaříme.

Krok č.3

Po uvaření vyndáme maso a do pomalého hrnce přidáme předem uvařené těstoviny. Promícháme a necháme několik minut provařit.

Krok č.4

Podáváme kuřecí čtvrtky se směsí těstovin z pomalého hrnce nebo maso obereme, nakrájíme a vmícháme do těstovin z pomalého hrnce.

Krok č.5

Jako přílohu doporučujeme zeleninový salát.

Krok č.6

Houby Shiitaké svou aromatickou chutí dodají jídlu výraznou nezaměnitelnou chuť.

 

Průměrné hodnocení

(2.8 / 5)

Vložte hodnocení

392 lidí již hlasovalo

2483

banner