kuřecí stehno s fazolkami

  • Kategorie:
  • Vloženo: 18.02. 2019
recept
  • Čas přípravy : 10 min
  • Doba vaření : 4 hod
  • Počet porcí : 4
  • Stupeň vaření : 2

Ingredience

  • 4 ks horní kuřecí stehna
  • 500 g zelených fazolových lusků
  • 250 ml smetany na šlehání
  • 3 lžíce plnotučné hořčice
  • 100 ml kuřecího vývaru
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Krok č.1

Do nádoby pomalého hrnce dáme nakrájené fazolové lusky, hořčici a vývar. Promícháme.

Krok č.2

Kuřecí stehna osolíme, opepříme a přidáme je do pomalého hrnce. Vaříme.

Krok č.3

Asi 30 minut před koncem vaření přidáme smetanu, která musí mít „pokojovou“ teplotu a promícháme. Na každé stehno dáme plátek másla

Krok č.4

Kuřecí stehna podáváme s fazolovými lusky, přelité výpekem z pomalého hrnce. Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši.

 

Průměrné hodnocení

(3.3 / 5)

Vložte hodnocení

503 lidí již hlasovalo

3030

banner