vývar z kuřecích krků
- Kategorie: Polévky
 - Vloženo: 10.02. 2019
 
- Čas přípravy : 15 min
 - Doba vaření : 5 hod
 - Počet porcí : 4
 - Stupeň vaření : 1
 
Ingredience
- 1 kg kuřecích krků
 - 2 mrkve
 - 1 petržel
 - 100 g celeru
 - 1 cibule
 - 5 kuliček nového koření
 - 5 kuliček pepře
 - 1 bobkový list
 - 1,5 l kuřecího vývaru
 - sůl
 - polévkové nudle
 
Postup přípravy
Krok č.1
Do nádoby pomalého hrnce vložíme kuřecí krky, přidáme oloupanou zeleninu (nekrájíme) a cibuli ve slupce. Osolíme, přidáme kuličky nového koření a pepře, bobkový list, zalijeme vývarem a vaříme.
Krok č.2
Po uvaření vyndáme maso a zeleninu. Maso obereme z kostí a nakrájíme. Zeleninu nakrájíme na malé kostky. Vývar přecedíme.
Krok č.3
Vývar, maso a zeleninu vrátíme do nádoby pomalého hrnce. Přidáme nudle do polévky, které jsme si uvařili zvlášť a necháme ještě cca 10 min. provařit.
Průměrné hodnocení
(3.5 / 5)
690 lidí již hlasovalo
5059


                    














